Over hbo A&A opleidingen OPLEIDING VAN HBOAA Accountancy-AA huidige opleiding Accountancy-MKB AA nieuwe stijl Accountancy-Finance AA nieuwe stijl Financieel-Administratief over hboAA OVER HBOAA Specialist voor de aa-opleiding Contactgegevens Leslocaties Studievoorwaarden Toelating en vrijstelling Privacy statement nieuws NIEUWS VAN HBOAA Open huis 19 januari 2018 Aanmelden nieuwsbrief hbo A&A ontvangt keurmerk Nieuwsbrief hbo A&A Nieuwe AA opleiding 2016 Data AA-examens januari 2018 Data AA-examens juni 2018
schrijf in hboaa.nl bel ons bel mij e-mail

Opleidingen voor de Accountancy-MKB & Finance


Frans van Luit
fvanluit@hboaa.nl
085-4015701
Hbo A&A is opgericht door Frans van Luit AA. Frans van Luit was tot eind 2014 verantwoordelijk voor de AA opleiding bij Markus Verbeek Praehep.

Wilco Haar
whaar@hboaa.nl
085-4015702
Met ingang van 1 januari 2017 is Wilco Haar, ex-directeur Markus Verbeek Praehep, toegetreden tot de directie en is tevens mede-eigenaar geworden.

Onze kernwaarden

Hbo A&A richt zich op het verzorgen van contactonderwijs met kleine groepen studenten. Klassikale bijeenkomsten leiden tot een goede kennisoverdracht en bieden na de eerste bijeenkomsten gelegenheid tot discussie over de toepassing van de theorie in de dagelijkse accountancy- en adviespraktijk. Het opleidingsmanagement is regelmatig aanwezig op de leslocaties, kiest voor een persoonlijke benadering en is rechtstreeks aanspreekbaar voor vragen en opmerkingen.

Onze docenten

De docenten van hbo A&A zijn afkomstig uit de beroepspraktijk en zeer ervaren in het verzorgen van lessen in de vakgebieden van onze opleidingen. Alle docenten geven al jaren les in het accountantsonderwijs en zorgen voor een degelijke vaktechnische ontwikkeling als voorbereiding op de examens en de beroepspraktijk.

Onze onderwijsvormen

De docenten en de studenten werken tijdens de contactbijeenkomsten aan de ontwikkeling van vaktechnische kennis en vaardigheden. Dit gebeurt door kennisoverdracht gekoppeld aan passende casuïstiek en door discussie over de behandelde lesstof. De bijeenkomsten worden ingedeeld in lesblokken van drie uur met gemiddeld acht bijeenkomsten per module. De bijeenkomsten zijn twee wekelijks op vrijdag overdag (9.30-12.30 uur of 13.00-16.00 uur. Het is daardoor mogelijk om wekelijks twee vakken tegelijk te volgen. De fanatieke student kan in de andere week een extra module volgen.