home hboAA.nl

Hogeschool voor de Accountancy

Betrouwbare opleidingspartner

hbo A&A Hogeschool voor de Accountancy is dé keuze als je in deeltijd wilt studeren en verzekerd wilt zijn van een degelijke opleiding aan een hogeschool. Deze betrouwbaarheid vertaalt zich in keurmerken die nationaal en internationaal (h)erkend worden, waardoor jij sterk staat op de arbeidsmarkt. De Associate degree, bacheloropleiding en de masteropleiding (in samenwerking met de Haagse Hogeschool) leiden op tot een wettelijk erkende graad. hbo A&A Hogeschool voor de Accountancy is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
NVAO OCW Associatie

Opbouw van de opleidingen

De associate degree en de bachelor en masteropleiding kennen een opbouw in verschillende fases en worden afgesloten door een afstudeerfase. De studiebelasting van de opleidingen wordt uitgedrukt in European Credits (EC). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren. In de bacheloropleiding is een keuzeminor opgenomen, waardoor je je eigen specialisatie kunt kiezen. Na de bacheloropleiding kun je versneld doorstromen in de masteropleiding. Met de specialisatie doorstroom naar Accountancy-AA kun je rechtsreeks naar de post-hbo AA-opleiding doorstromen. Ook kun je met deze specialisatie een verkorting op het masterprogramma realiseren.

Gestapeld programma

De opleidingen zijn op basis van een gestapeld model opgezet, waardoor je stap voor stap erkende opleidingen afrond die gestapeld uiteindelijk tot een Associate degree of een Bachelorgraad leiden.
Hogeschool
Msc (1.5 jaar)
Hogeschool
Bsc (2 jaar)
Hogeschool
AD (0,5 jaar)
Associatie
VBA (1 jaar)
Associatie
MBA (1 jaar)