Overzicht van de opleiding
Exameneisen: Associatie voor Examinering
Niveau: Niveau 5
Vooropleiding: studielijn financieel-administratief.
Diploma: Associatie voor examinering
Kosten totaal
wijzingen voorbehouden
Totaal
4 modules
Examengeld:
Literatuur:
€ 2.350,-
€ 800,-
€ 309,-
Download de
brochure
pdf-download

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

Inschrijven als student van de opleiding

Studeer in je eigen tempo en betaal per module. Na inschrijving kan je je aanmelden voor de modules van de door jou gewenste opleiding. Deze aanmelding doe je in de leeromgeving van hbo A&A. Vul je gegevens in het inschrijfformulier in en je ontvangt inloggegevens voor mijnhboAA.nl.

> Inschrijven voor deze opleiding

Vragen over de opleiding?

Heb je vragen over de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA), modules of andere vragen?
Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

> Studieadvies voor deze opleiding


Studieprogramma en kosten

Het studieprogramma van de opleiding bestaat uit verschillende fasen en modules. De inhoud van een fase of module wordt zichtbaar door op een fase of modulenaam te klikken.
De opleiding betreft de volgende onderwijsmodules:

+ Modules in de opleiding 30 EC

Studeren bij hbo A&A

Beginnen met de opleiding

Het programma van de Associate degree en Bacheloropleiding kent twee studievarianten. De deeltijd-dagopleiding en de deeltijd-avondopleiding. Het programma van de AA-opleiding en de masteropleiding wordt, gezien de zwaarte van de studie, uitsluitend in een deeltijd-dagopleiding aangeboden.

Deeltijd-dagopleiding

De modules van de deeltijd-dagopleiding (Amsterdam en Den Haag ) starten elk halfjaar. De bijeenkomsten van de dagopleiding worden op vrijdag verzorgd (9.30 uur tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 16.00 uur), waarbij je een module in de ochtend en een module in de middag kunt volgen. In deze variant kun je kiezen voor het standaardprogramma waarbij je elke 14 dagen modules volgt, of het intensieve programma waarbij je elke week modules volgt.

Deeltijd-avondopleiding

De modules van de deeltijd-avondopleiding (locatie Dordrecht) starten in januari, maart, september en november. De bijeenkomsten van de avondopleiding zijn wekelijks op maandagavond (19.00 uur tot 22.00 uur) waarbij je elke periode een module volgt.

Studieduur

Het programma is gebaseerd op een studiebelasting van 0,6 EC per week in deeltijd. Dit houdt in dat je, naast het volgen van de lessen en het afleggen van toetsen, moet rekenen op gemiddeld vier uur thuisstuderen per module per week.

Digitale leeromgeving

hbo A&A maakt gebruik van een digitale leeromgeving. In deze omgeving kun je je aanmelden voor modules die je wilt gaan volgen. Na aanmelding voor een module wordt de inhoudelijke informatie zichtbaar op jouw persoonlijke mijnhboAA.nl omgeving. Daar vind je het studieschema, aanvullend lesmateriaal en extra informatie.

Onderwijsvorm en examen

Examen

De examens van de Associatie voor Examinering zijn digitaal en kunnen daarom flexibel ingepland worden. Voor deelname aan de examens is examengeld verschuldigd aan de betreffende exameninstantie. Meer informatie over de examens vind je na aanmelding in de leeromgeving van de module.

Geldigheid certificaten

De examenregelingen van de verschillende opleidingen kennen een eigen specifieke geldigheid. Meer informatie vind je op www.associatie.nl.

Aanvraag diploma

Nadat je alle onderdelen van de opleiding afgerond hebt, kun je een diploma aanvragen bij de Associatie voor Examinering.