hbo A&A nieuwsbrief-201902


Leslocatie hbo A&A te Amsterdam gaat verhuizen
1 februari 2020 verhuist hbo A&A naar het voormalige pand van Price Waterhouse & Coopers Accountants in Almere. Een prominent pand met uitstraling, een eigen verdieping met voldoende leslokalen en uitstekend bereikbaar met ruime parkeervoorzieningen.


Green Capitol Towers

De nieuwe leslocatie in gelegen aan de Transitorstraat 7 Almere, in toren A van de zogenaamde Green Capitol Towers aan de zuidkant van Almere. De nieuwe locatie is, afhankelijk van jouw woonplaats, 5 minuten (Noord-Holland) tot maximaal 10 minuten (Zuid-Holland) verder rijden ten opzichte van de huidige locatie. Met de auto is de nieuwe locatie vanaf de afslag A1 via de A6 in een paar minuten te bereiken. Door de enorme parkeerruimte ben je altijd verzekerd van een parkeerplaats. Ook met de trein (Almere Poort) en een korte busrit bent je na een paar minuten wandelen op de bestemming.

In het pand is een lunch bar aanwezig, maar je kunt natuurlijk ook je eigen lunch meenemen. Een kopje koffie/thee met een versnapering staat, zoals altijd, in onze nieuwe koffieruimte klaar.


Lunchbar

Waarom verhuizen?
Door de groei van onze school in de afgelopen jaren zijn we uit ons jasje gegroeid.
De leslocatie te Amsterdam biedt inmiddels onvoldoende ruimte om alle lessen te plannen zoals wij dat zouden willen. Sommige lessen worden daardoor nu op een andere locatie gegeven. We zijn daarom de afgelopen tijd naar een meer passende leslocatie uit gaan kijken.

Daarbij komt dat wij een gedwongen verhuizing in de nabije toekomst willen voorkomen. De huidige leslocatie aan de Paalbergweg staat op de nominatie om gesloopt te worden, waarbij het pand door woonappartementen vervangen wordt. De eigenaar wacht op een vergunning van de Gemeente Amsterdam.

Onze voorkeur was in eerste aanleg een locatie in de buurt van onze huidige locatie. Door de forse stijging van huurprijzen en het gebrek aan (gratis) parkeervoorzieningen in de omgeving is een nieuwe locatie in de nabijheid van onze huidige locatie, zonder een kostenstijging, niet realiseerbaar.

Klaar voor de toekomst
Met deze nieuwe leslocatie hebben we een basis voor de toekomst gevonden. Centraal in Nederland, met voldoende ruimte voor groei. Glasvezel in het pand voor een snelle internetverbinding en een ruimte voor bijzondere bijeenkomsten zoals diploma-uitreikingen en informatiebijeenkomsten maakt het geheel compleet. Graag groeien we samen met jullie naar de toonaangevende opleider voor de accountant en controller in het MKB.


Auditorium


Nieuwsgierig?
Op woensdag 5 februari 2020 houden wij van 16.00 tot 19.00 uur een open huis op de nieuwe leslocatie.
Op de website greencapitoltowers.nl vindt je alvast een impressie van het gebouw. hbo A&A vindt je straks in toren A op de 4e verdieping


© onderwijsteam hbo A&A