hbo A&A nieuwsbrief-201611


Nieuwsbrief november 2016

Examens MBA en VBA
De examinering van de modules van de Associatiediploma's MBA en VBA vindt digitaal/on-line plaats. Je kunt je op de website van de Associatie inschrijven voor deze examens. Om examen te kunnen doen moet je een examenplaats reserveren in een van de door de Associatie aangewezen examenlocaties.

Examens AA-opleiding januari 2017
hbo A&A gaat met ingang van de komende examenronde met Full Finance opleidingen samenwerken voor het ontwikkelen en afnemen van de examens nieuwe stijl. De komende AA-examens staan gepland van 9 t/m 16 januari 2017. De data van de verschillende examens vind je op de website. Studenten ontvangen deze week een uitnodiging voor deelname aan de examens van de modules waarvoor ze ingeschreven staan.

Examentrainingen voor herkansing oude stijl
Op zaterdag 17 december organiseren wij op de leslocatie Amsterdam examentrainingen voor degene die de oude stijl volgen en zich goed willen voorbereiden op een herkansing voor examen oude stijl. Wellicht ook interessant voor collega's op jouw kantoor die geen student van hbo A&A zijn. Inschrijven voor deze trainingen kan via de website van hbo A&A.

Lesplanning voorjaar 2017
Wij zijn op dit moment bezig met het invullen van de persoonlijke planningen voor het voorjaar 2017 en verwachten de uitnodigingen begin december te versturen. De lessen van de modules starten, afhankelijk van de module, eind februari of begin maart. De startdatum van de verschillende nieuwe stijl modules is op de website geplaatst. Je vindt deze bij het onderdeel planning van de informatie die bij elke opleiding is opgenomen.

Overgangsregeling oude en nieuwe stijl
Hbo A&A heeft een overgangsregeling opgesteld voor de studenten die over willen stappen naar de nieuwe stijl. In deze overgangsregeling is tevens ruimte opgenomen voor het afronden van de oude stijl opleiding op basis van nieuwe stijl modules. Deze overgangsregeling vind je op onze website.


© onderwijsteam hbo A&A